Welkom

Dust is een stevige coverband die een kwalitatieve act heeft opgebouwd op basis van ongeveer een kwarteeuw podiumervaring.

Dust is een zeskoppige formatie, stuk voor stuk mensen met een grote liefde voor muziek. Zij brengen een waaier van meesterwerken: een bloemlezing uit het grote sprookjesboek van de rock-en popmuziek. Iedere cover bevat die typische trekjes die deze nummers groot en heel populair hebben gemaakt. Met één solozanger en één solozangeres kunnen we een extra dimensie bieden aan die nummers, wat resulteert in een grote diversiteit tijdens een optreden.

We zijn geen band om grote theorieën over neer te pennen, we zijn er om naar te luisteren, te ervaren en vooral om van te genieten op ieder optreden. De talrijke optredens in de meest diverse gelegenheden hebben reeds een schare van fans gecreëerd en een massa heel tevreden organisatoren.

Dust treedt op met eigen PA en techniekers met heel professioneel materiaal (van café tot openluchtoptredens) wat de kostprijs voor de organisator serieus kan drukken.

Nog vragen, of zie je de ROCK- COVERBAND DUST wel zitten? CONTACTEER ONS!

Heb je ons ergens gezien en vooral gehoord, laat dan een bericht achter in ons gastenboek!

Organisatoren kunnen terecht op onze downloads-pagina voor logo’s en technische gegevens.

 

 

Binnenkort

Bekijk alle Evenementen

Een selectie uit ons coveraanbod

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE PLAYLIST

 


Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.235.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas verschijnt na moderatie van de site beheerders.
7 berichten.
Claude uit Roeselare schreef op 08/08/2017 om 07:03:
Proficiat met de nieuwe site en na jullie gehoord te hebben in Roeselare kan ik alleen maar zeggen "DUST" is SUPERGOED en mijn plaats werd ingenomen door een fantastische gitarist (dus ik draag nog steeds met trots mijn DUST T shirt 🙂 Succes meisje en mannen (ik mis jullie wel hoor !) Groetjes , Claude
Bart schreef op 07/08/2017 om 21:42:
Hallo, beste bezoeker : Verlaat ons niet zomaar zonder een berichtje na te laten in ons gastenboek ! Hoe kom je bij ons terecht ? En beschrijf hoe je ons hebt ervaren ! Alvast onze dank.