Bio

Dust is een stevige coverband die een kwalitatieve act heeft opgebouwd op basis van ongeveer een kwarteeuw podiumervaring.
Met z’n zevenen, stuk voor stuk mensen met een grote liefde voor muziek, brengen zij een waaier van meesterwerken. Een bloemlezing uit het grote sprookjesboek van de rock- en popmuziek. Bovendien bevat iedere cover de typische trekjes die deze songs groot en heel populair hebben gemaakt. Met een zanger én een zangeres, krijgen die nummers namelijk net dat ietsje meer. Daardoor kunnen we een heel diverse set covers aanbieden.
Dust is geen band om grote theorieën over te verzinnen. We zijn er om naar te luisteren, te ervaren en om van te genieten op ieder optreden. Dust heeft ondertussen heel wat fans en een massa tevreden organisatoren achter zich geschaard. Dit is te danken aan de vele optredens in de meest diverse gelegenheden.
Bovendien treedt Dust op met eigen geluid- en lichtinstallatie en techniekers met heel professioneel materiaal (van café tot openluchtoptredens). Daardoor kan de kostprijs voor de organisator serieus gedrukt worden.
Heb je nog vragen, of zie je de ROCK- COVERBAND DUST wel zitten? CONTACTEER ONS!
Organisatoren kunnen trouwens altijd terecht op onze downloads-pagina voor logo’s en technische gegevens.