Nieuwe data, nieuwe hoop

We zitten nu al een tijdje in een nieuwe realiteit. De omstandigheden voor de entertainmentsector zijn zo stilletjes aan erg precair aan het worden. Gelukkig blijven er initiatieven komen van organisatoren. Er zijn een heleboel optredens van DUST verschoven naar volgend jaar en, geloof het of niet, er zijn er zelfs voor dit jaar een klein aantal bijgekomen. Neem zeker een kijkje op onze tour-pagina voor meer informatie

Zomer zonder DUST

Het ziet er naar uit dat we de zomer door moeten zonder optredens. De Malle Malefeesten eind juni, de kampvuuravond in Watou begin juli en de Brugse WijKlanken eind juli zien zich allemaal genoodzaakt hun evenementen voor dit jaar te schrappen omwille van de Coronamaatregelen.

Maar we blijven positief en van zodra we kunnen spelen we alles weer plat!

Optreden stadskroegentocht uitgesteld

Omwille van de coronamaatregelen wordt ons optreden op de stadskroegentocht in Roeselare mogelijk verplaatst. Hieronder vind je het bericht van de organisatie.


Zoals je al kunt vermoeden is mijn jaarlijkse Rodenbach Stadskroegentocht 2020 editie 12, afgelast. We kijken samen met het Horecamanagement uit naar een zomerdatum.

Kattefeesten Welle uitgesteld

Ons optreden op de Kattefeesten in Welle in mei wordt mogelijks verplaatst. Hieronder vind je het bericht van de organisatie


beste vrienden/sympathisanten , zoals verwacht in volle Coronacrisis moeten ook wij onze evenementen Aflassen ! Om de energie van maanden lange voorbereidingen niet verloren te laten gaan zijn we op zoek naar een latere datum in het najaar ! Ondertussen zijn we al bezig met plan-E omdat het zo moeilijk is om ons ergens tussen te wringen.., rekening houdende met reeds geplande evenementen van andere verenigingen .Hopelijk kunnen we rekenen op jullie begrip en steun na de Coronacrisis! De nieuwe datum wordt later bekend gemaakt op FB. Oproep: steun a.u.b alle verenigingen in ons dorp na deze moeilijke tijden ,want zij zijn de mensen die op vrijwillige basis het leven wat aangenamer maken voor iedereen!

M.V.G 

Rino Van Vaerenbergh 

Voorzitter vzw De Rie van op de kat

Optreden Batjes zedelgem afgelast

Helaas, omwille van de coronamaatregelen kan ons optreden op de batjes in Zedelgem in augustus niet doorgaan. Hieronder kan je het bericht van de organisatie lezen.


Beste Batjes-fans,

Zedelgem is al eventjes Zetelgem geworden…
De huidige situatie door het Coronavirus treft ons allen en ons leven staat even op pauze.

Naar aanleiding van de beslissingen, maatregelen en adviezen van de Belgische federale regering kunnen wij de social/physical distancing niet garanderen en moeten wij met pijn in hart melden dat er voor het eerst sinds het bestaan van de Batjes, er dit jaar GEEN Batjes in de zomer georganiseerd zullen worden. 

Het Batjescomité zal wel nagaan wat de eventuele alternatieven zijn (onder voorbehoud)!

Wij hopen dat iedereen gezond blijft. Zorg voor jezelf. Zorg voor elkaar!
#StaySafe #BlijfInUwKot #BatjesZedelgem2020

Het Batjescomité
Jochen, Kristof, Jonas, Wouter, Bert, Tom, Roeland & Stijn